Redigeren

Ga je ‘ervan uit’ of ‘er vanuit’?

Redigeren

Ga je ‘ervan uit’ of ‘er vanuit’? Duidelijke, professionele en leesbare teksten. Je weet wat je wilt overbrengen. Je hebt een tekst geschreven die vrijwel zo goed als klaar is om gepubliceerd te worden maar hij leest alleen niet zo makkelijk weg. Of je wilt een tekst nogmaals laten controleren vanuit een professioneel oogpunt omdat jouw intuïtie zegt dat er iets niet klopt. Onze redacteur zal het volledige document doorlopen en controleren op nauwkeurigheid, interpunctie, stijl, consistentie, mogelijke culturele problemen, grammatica, leesbaarheid, etc.

Het verschil

Het verschil tussen een goede en een minder goede tekst schuilt in details. Onze redacteur doet een laatste check en zorgt ervoor dat jouw tekst prettig leesbaar is voor jouw doelgroep. Waar mogelijk zal hij/zij de zogenoemde ‘Track Changes’ gebruiken, zodat je kunt zien welke wijzigingen worden voorgesteld. Dit stelt je tevens in staat deze suggesties door te sturen. Nadat de tekst is nagelezen door onze redacteur kun je er dan ook vanop aan dat deze klaar is voor publicatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zoek je een kritische redacteur die jouw document nog net wat scherper maakt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.