Vertalingen

Met effectieve communicatie boek je internationaal succes.

Vertalingen

Een verkeerde woordkeuze kan een negatief gevolg hebben op het internationale imago van jouw organisatie. Onze vertalers zijn ‘native speakers’ en onze partners die de puntjes op de ‘i’ weten te zetten. Bij Vertaalstudio 21 geloven wij dat een vertaler een zeer brede schrijfervaring nodig heeft om een doeltreffende tekst te kunnen opleveren. Je moet echt het idee krijgen dat een native speaker een originele tekst heeft geschreven. Is de vertaling te begrijpen zonder het origineel erbij?

Effectieve communicatie

Onze vertalers laten de boodschap van jouw bedrijf en stijl doorklinken in de vertaling zodat anderstaligen jouw diensten helemaal aanvoelen. De bedoeling van de schrijver is gelijk aan het effect op de lezer. Wij zorgen ervoor dat jij in de gewenste taal een positieve eerste indruk achterlaat en dat de boodschap jouw doelgroep overtuigt. Voor ieder vertaalproject wordt de geschikte vertaler gezocht met de nodige ervaring in een bepaald vakgebied. Zij hanteren de ‘tone of voice’ die bij jouw bedrijf past en zorgen voor effectieve communicatie over jouw diensten richting jouw doelgroep(en).

Vraag direct een offerte aan

Heb je een vertaler nodig die een zakelijke, commerciële of creatieve tekst vertaalt? Dan zoek je waarschijnlijk een native speaker van beide talen die de kunst van het schrijven volledig beheerst. En die niet alleen je woorden, maar ook je boodschap, toon en stijl vertaalt.  We helpen je graag.